Om Delta Startups

Delta Startups er en internet baseret marketing virksomhed, der underviser folk i, at etablere en online virksomhed, som de kan leve af ved at blogge og lave videoer.
Delta Startups er bedst kendt for sit “18 måneder til succes kursus” for bloggere.

 

Vores Historie

Tilbage i sommeren 2019 sad Johnny Syhler og Jeg (Justian Rumle) og snakkede om, at det tit var de samme spørgsmål vi blev stillet af folk der ønskede, at blogge sig til succes og trække besøgende og potentielle kunder ind til deres sider. Vi har siden år 2003 haft et tæt samarbejde, hvor vi har bygget både på vores egne sider og kunders sider og ikke mindst rådgivet mange startup projekter, men det faldt os aldrig ind, altså før denne aften, at vi kunne lave et kursus der kunne sikre, at man kom godt fra start.

Vi var vilde med idéen om, at vi igennem et Online Kursus, kunne komme ud til mange flere startups og hjælpe dem med deres online tilstedeværelse lige meget om det var som Blogger, YouTuber, Iværksætter, Niche site eller Online Community ejer.

Mange tror det bare drejer sig om, at have en flot hjemmeside, og så skal succes nok komme med tiden. Men det er nu vores erfaring, at langt de flest Bloggere, YouTubere og Iværksættere faktisk går glip af en masse potentielt indtægt fordi, der bare er for mange ting de ikke er klar over.

Det var vigtigt for os at opbygge et kursus, som ikke bare gav folk den fornødne viden, som vi mener der er behov for, men at man også skal have en handlingsplan for, hvornår man skulle gøre hvad for at implementere sin viden i praksis. 

Vores Projekter igennem tiderne:

Delta Startups

Delta Startups har vores primære fokus, hvor vi underviser i de ting, som vi har lært ved at køre alle de andre blogs og niche sider.

Resultat:
Siden er under en måned gammel
Status: Aktiv

Delta Fun

Delta Fun er vores største side i eventbranchen, hvor man kan booke events eller leje udstyr til sit event. Allerede på første året omsatte denne side over 400.000 og laver idag sammen med SumoSjov over 600.000 kroner.

Resultat:
RPM på over 12.000 kroner
Status: Aktiv

PSklub - eSport Turneringer

i år 2.000 blev PSKlub.dk etableret af Justian Rumle, hvilket var en lille eSport hjemmeside, der afholdte den første Online turnering med penge præmie i Danmark. Den samlede hele toppen af Counter-Strike scenen for første gang. Jubii Games indgik også i et samarbejde om, at hoste Demoer fra denne turnering. PSKlub blev senere lavet om til NewStyle.dk der nåede flere hundredetusind sidevisninger om måneden.

Resultat:
Registreret brugere: 8.000
Sidevisninger pr måned: 100.000 – 200.000
Status: Lukket ned

Leg og Lær (Lol.dk)

Leg og Lær, var en sjov lille flashspil hjemmeside, der blev drevet af Benjamin Young, da Justian Rumle kom ind over projektet. Omsætningen blev løftet med 1.300%. Sidevisninger og besøgende nåede over 45.000 unikke besøgende pr måned og 209.000 sidevisninger

Resultat:
Unikke besøgende: 30.000 – 45.000
Max Sidevisninger pr måned: 209.000
Omsætning hævet: 900-1300% pr måned.
Status: Lukket ned

SumoSjov

Vi købte SumoSjov tilbage i 2016, der udlejer sumodragter og Bungee Run baner. Selvom det er en meget mættet branche og sumodragterne ikke lige frem er en nyhed længere inden for event verdenen, så er det lykkes os, at hæve omsætningen fra ca. 60.000 til 250.000 kroner om året.

Resultat:
Omsætning: 250.000+
Status: Aktiv

Konfirmation

Vores Konfirmationsblog er et af vores nyeste tiltag, der også indgår i undervisningen for, hvordan man sætter et Niche site op, som blogger. Så med andre ord, dette er en aktiv case, hvor vi offentliggører tal fra.

Resultat:
Siden er forsat under opbyggelse

2.000.000+ Sidevisninger med Adsense

“Siden jeg startede mit første niche site med turneringer og nyheder i år 2000, har jeg været bidt af, at bygge hjemmesider og blogs, der har givet mig en fantastisk frihed til at arbejde med mine passioner.

At leve som blogger skaber nogle helt unikke rammer for mig og min kæreste og ikke mindst tiden med vores børn, hvor der er mere tid til familiehygge i hverdagen”

Justian Rumle

Blogger og event manager

“Jeg startede min karriere som koder, hvor jeg med tiden har sat mig mere ind i driften af et online community og online markedsføring. Det har været noget af et skift, men har idag givet mig en masse erfaring teknisk set, men også givet mig et kæmpe indblik i, hvordan man konvertere leads til kunder, hvilket jo er nødvendigt for den forsatte udvikling og fremdrift.”

Johnny Syhler

Ofte Stillet Spørgsmål

Der er nogen spørgsmål vi oplever oftere end andre og dem vil vi lige svare på her.

Kan man blogge om alt?

Ja, der er ikke grænser for hvad man kan blogge om. Men du bør dog tænke over 2 ting; Den første ting er, at det er vigtigt, at du har passionen med dig. Hvis du ikke brænder for det emne du skal skrive om, så er der stor chance for du aldrig kommer i mål og hurtigt mister lysten til at skrive. Den næste ting er, at hvis det skal kunne give dig en levevej, så bør du helt klart sikre dig, at der er annoncører der har interesse i at sælge varer til de læsere du tiltrækker. Her er der kæmpe forskel på, hvor meget du kan tjene pr. læser, så dette bør du virkelig tænke over.

Hvis det er så lukrativt at blogge, hvorfor holder i jer ikke bare til det?

I modsætning til mange online guruer, så prædiker vi ikke bare om, hvad vi mener du bør gøre for at få succes online. Tværtimod, så underviser vi dig i alle de ting, som virker for os selv. Vores hovedindtægt kommer fra, at blogge og opbygge niche sites, men vi har valgt at starte denne portal for, at gøre det lettere for dig og dit startup projekt, så du kan komme godt fra start.

Kan man leve af at blogge?

Ja, der er mange penge at hente på at blogge hvis du får bygget din blog rigtig op fra start. Derfor anbefaler vi dig også, at du blogger om niche områder og derfor opbygger niche sider fremfor bare at have en livsstilsblog. Men ligemeget hvilken tilgang du har til at blogge, så vil du kunne opbygge dig en god levevej, hvis du er villig ti,l at lægge arbejdet i det og lære de ting, der er nødvendige for at komme i mål. Læs mere om at blive professionel blogger på 18 måneder

Er der forskel på hvad man tjener udfra hvad man blogger om?

Ja, der er kæmpe forskel. Der er mange ting der spiller ind i, hvor stor succes du kan have på din blog eller niche side udfra emner du skriver om. Kigger vi isoleret på bannerindtægten på din blog, så kan det være en forskel fra 15 kroner til 300+ kroner pr 1.000 sidevisninger. Dog skal man også tage forbehold for, om man kan være med på det konkurrence niveau, der er inden for et specifikt emne. Læs mere om hvad du kan tjene på at blogge

Kan man komme til at leve af sin blog hurtigere end 18 måneder?

Ja, du vil godt kunne skabe dig en leve vej af din blog hurtigere end 18 måneder, faktisk ser vi folk der efter 6-10 måneder allerede kan leve af deres blog, men det er ufattelig hårdt, at gøre på så kort en periode og mange vil også blive udbrændt i forsøget. Derfor anbefaler vi, at man følger vores guide til succes på 18 måneder, men har man energien til virkelig at sparke til den, så kan man godt opbygge sig en fuldtidsstilling på 12 måneder.

Hvor meget kan man tjene på sin blog?

Dette er nok det spørgsmål vi har hørt flest gange og det er næsten lige så umuligt at svare på, som hvor meget tjener en person, der starter egen virksomhed. For der er stor forskel på hvor dygtig man er og hvor meget arbejde man er villig til at lægge i sin blog. Men når det så er sagt, så er der mange bloggere der efter en del indsats kan lave en flot fuldtidslønning og vi ser da også nationalt flere niche sites, som ligger med en omsætning på flere millioner kroner. Satser man internationalt, så er det ikke uhørt at man ser tal oppe i et syv cifret dollar beløb.