Hvad koster en hjemmeside og hvad er vigtigt?

Føler du det er lidt af en jungle, at finde ud af, hvad en god pris er på en hjemmeside og hvad du egenlig skal være opmærksom på, når du skal til, at købe en hjemmeside?

Det kan vi så udemærket godt forstå, da løsningerne på marked er meget forskellige. Derfor har vi også sat os ned og kigget på, hvad der igennem de sidste 20 år, har været vigtigst for os og driften af vores egne hjemmesider og hvordan kan vi bedst kan hjælpe dig med din online tilstedeværelse, så du er sikret at komme bedst muligt fra start og har den fornødne viden for at du kan komme helt til tops.

Værd at vide:

Vi sælger ikke bare hjemmesider, vores hovedindtægt er fra de hjemmesider vi selv driver, og nu kan du få adgang til alt vores viden, det theme og de plugins som vi gør brug af.

Efter 20 års arbejde med hjemmesider er der snart ikke den udfordring, som vi ikke har været ude for. Lige fra langsom hosting pga. overfyldte servere eller forældet databaser, hacker angreb på mailserver og hjemmesider, hvilket har givet hovedpiner, fustrationer og meget lange arbejdsdage for at løse disse problemer. Mange af disse problemer kunne være undgået med den rette opsætning og erfaring, hvilket vi igennem vores hjemmeside pakke giver dig adgang til.

Vores hjemmeside pakke indeholder nemlig ikke bare en flot wordpress hjemmeside og hosting. 

Lige meget om du vil starte en blog, eller du vil drive trafik indtil din virksomheds hjemmeside, så har vi givet dig de ultimative betingelser i vores hjemmesidepakke. Så derfor sætter vi SSL op på din hjemmeside der kryptere din besøgendes indtastet data, vi sikre af siden cacher sig selv, så de besøgende får så kort en loadtid som overhoved muligt, Men her stopper vi ikke. Du får nemlig også adgang til vores Online Succes kursus hvor vi underviser dig trin for trin, hvordan du kan opbygge din hjemmeside til at trække trafik ind fra Google, Youtube og andre søgemaskiner. Med andre ord, du får fuldadgang til vores opskrift på at trække trafik ind på siden og konvertere dem til kunder.

Er billige hjemmesider gode?

Når det kommer til billige hjemmesider, kan de potentielt godt være gode, men man skal dog være ret varsom når det kommer til billige hjemmesider og billig hosting.

Billig hosting

Vores oplevelser af mange billige hosting løsninger er, at deres server er overfyldte, hvilket i dagtimerne kan give en flere sekunder længere loadtid, hvilket kan have store konsekvenser for rangering på google, samt kan betyde lavere konverteringsraten, hvilket flere sider har meldt ud falder med 1% per ekstra sekund i load tid.

Dernæst er der flere større hostingsfirmaer der køre med forældet databaser, som mysql 7,x, hvilket har en dobbelt så lang loadtid af, hvad vi ser fra mariaDB.

Vi hoste alle vores kunders sider på Servere der ikke bliver max belastet, samt køre på opdateret database system, for at sikret en hurtig loadtid og øget sikkerhed.

Billig hjemmeside

En billig hjemmeside kan som tidligere nævnt potentielt sagtens være bygget korrekt og have potentiale til at blive godt, men det betyder som oftes, at man ikke får SSL, Wp Rocket og hurtig hosting med i prisen, hvilket helt sikkert har en betydning ikke kun for rankings på google, men også hele bruge oplevelsen og sikkerheden for den besøgende på sitet.

Derfor tilbyder vi kun en løsninger hvor både SLL og WP rocket indgår.

Foruden at hjemmesiden skal være bygget rigtig op, så er indholdet også vigtigt, derfor har vi lavet et online kursus, der trin for trin viser dig, hvordan man bygger indlæg op, hvordan du finder inspiration til nye indlæg og hvordan du trækker traffik ind til disse indlæg. 

Er der fordele ved at lave sin egen hjemmeside?

Der er helt klart fordele ved, at være inde over opbygningen af sin egen hjemmeside. Du bør altid få sat hjemmesiden op af en professionel, der sikre, at sitet er installeret korrekt, samt er optimeret til at give den bedste og hurtigst loadende oplevelse for brugerne. Når det så er sagt, så kender du dine kunder bedst og du ved, hvilket typiske spørgsmål de kommer med og hvad deres problemstilling er, hvilket gør at du allerede der er bedre egnet til at imødekomme deres spørgsmål i dine indlæg. 

Er du lidt usikker på hvordan du skal opbygge sådan et indlæg på din hjemmeside, så frygt ej, vi har nemlig lavet en helt sektion i vores online kursus, der drejer sig om, at skrive indlæg, der har potentiale til at ranke i toppen af google og hvordan du imødekommer kundens spørgsmål og skaber de rette rammer for konvertere besøgende til kunder.

Er wordpress godt at lave hjemmesider i?

WordPress er uden tvivl det mest populære content management system, at opbygge hjemmesider i og allerede tilbage i 2016, var der over 75 millioner websites (i følge forbes) der gjorder brug af wordpress og dette tal er forsat stigende.

Hvad gør WordPress så populært at lave hjemmeside i?

WordPress er let at sætte op og komme igang med, hvilket gør at det er så ufattelig populært. Men, hvis man gerne vil sikre sig en wordpress side, der virkelig yder det maximale er det vigtigt, at en ekspert er med til at sætte siden op, for at sikre at både tema, plugins, ssl, cashe køre optimalt, da der er mange sikkerhedshuller i både temaer og plugins, for ikke at nævne at nogle plugins kan konflikte med hinanden. 

Men en korrekt opsat wordpress hjemmeside kan uden tvivl konkurrere på højde med en hjemmeside der er kodet op for bunden af.


Vi tilbyder dig de samme omstændigheder, som vi også selv bygger hjemmeside efter !

Siden 1998 har vi drevet millioner af besøgende til vores hjemmesider, faktisk har vi drevet sider med hundredetusindvis af månedenlige sidevisninger, hvilket har givet os en masse erfaring i at drive og konvertere organisk trafik.

Så da vi startede Delta Startups, ville vi gerne lave en startspakke, der ikke bare var en visitkorts hjemmeside eller et info produkt med en masse informationer, som man hverken ved, hvor man skal starte og slutte med. Hvilket også fik Johnny Syhler og undertegnet (Justian Rumle Madensen) til at sætte os ned og snakke igennem, hvordan vi kunne skabe et service, der hjælper nyopstartet og etableret erhversdrivende med at drive trafik til landingsider og konvertere det til kunder.

Vi har derfor taget udgang i vores egen procces i at opbygge hjemmesider og blogs fra første skridt at sætte hjemmesiden/bloggen op til, hvordan man bygger gode indlæg op, der kan drive en masse organisk trafik indtil ens indlæg uden at man skal sidde og spamme de sociale medier. 

 

Justian Rumle Madensen, Delta Startups

Hvad får man med i prisen når man køber en hjemmeside?

“Hos Delta Startups vil vi gerne sikre, at du er klædt på til at kunne få det maximale ud af din hjemmeside!”

Derfor har vi også lavet et produkt, der ikke bare laver en hjemmeside, der fungere som et visitkort, men derimod en startup pakke, der hjælper dig trin for trin, med at opbygge din hjemmeside, trække organisk trafik ind på siden og konvertere de besøgende til kunder.

Derfor består vores startspakke af:

  • En hjemmeside
  • Opsætning af Design
  • Hurtig Database system
  • Webmail og imap/pop3
  • Første klasse hosting
  • Lead/email opt in system
  • SSL sikkerhed
  • WP Rocket (Cache)
  • Online Marketing Kurser

Total Pris: 9.198,-

Kampagne pris første år:

5.000,- Inkl moms.

Fortløbende abonnement: 2.500 årligt.

Ingen binding

Wp Rocket (Nedsætter loadtid)

For at give hjemmesiden en hurtigere load tid, får man siden til at cache sig selv, hvilket betyder at den gemmer grafiske elementer, så den ikke skal load dem igen næste gang kunden loader siden. Dette nedsætter loadtiden kraftigt.

Pris: 449,-

Sikkerhed (SSL)

Du har sikkert hørt om sikkerhed når det kommer til hjemmesider, men hvad med kundens sikkerhed når de indtaster personlige informationer? – Det er derfor vigtigt, at hjemmesiden er opsat med SSL hvilket sikre og kryptere kundens oplysninger de indtaster.

Pris: 249,-

Database og Hosting

Din hjemmeside kommer til at ligge på et af vores luksus hosting webhoteller, hvor der er begrænset belastning på serveren for, at sikre en hurtigt loadende hjemmeside, der både sikre, det er hurtigt at let at arbejde på ens hjemmeside, samt at de besøgende får en så kort loadtid som muligt.

Pris: 900,-

Viden (Online kursus)

For at kunne ranke godt på google, er det vigtigt at indholdet er helt i top. Dette er alt afgørende for at få succes med din nye hjemmeside, derfor har vi også lavet en omfattende “online succes” kursus, hvor du får adgang til en række video kurser, der trin for trin guider dig og informere dig.

Pris: 3.000,-

UX Design

Når du har en hjemmeside hos Delta Startups, så er det ingen sag at lave nye indlæg i lækkert design. Vi køre med tema, hvor du kan vælge mellem forskellige skabeloner, der passer til en hver type virksomhed. Der er også adgang til pro plugins som Theme builder, Bloom og Monarch

Pris: 600,-

Opsætning af hjemmeside

Opsætning af hjemmesidemed tema, plugins, SSL, cache og DNS

Samt opsætning af Emails og webmail adgang

Pris: 4.000,-

Online Succes Webinar

Igennem dette webinar afsløre vi, hvordan man opbygger en online tilstedeværelse enten som blogger, youtuber eller virksomhed, der trækker organisk (trafik fra søgemaskiner) ind på sin hjemmeside og hvordan man kan opbygge en solid kundekreds.

Boost din organiske trafik

I dette kursus lære du, hvordan du kan opbygge et brand online, der trækker tusindvis af besøgende til din hjemmeside og hvordan du konvertere dem til kunder. Dette kursus er aktuelt for virksomheder, bloggere og youtubere.

Ready to get started?

Get in touch, or create an account