Bliv blogger og tjen penge på din blog, der kan være med til, at supplere eller erstatte din nuværende indkomst.

Nu sidder du måske og tænker “Men er det stadigvæk muligt at blive professionel blogger i 2020?

Det er absolut muligt, at tjene penge på at blogge og 13% af bloggere tjener da også over 6.500 kroner om måneden.

Men inden vi kiommer for godt igang, vil jeg først og fremmest gerne sige til dig, at jeg synes det er super fedt, at du er begyndt en rejse, hvor du gerne vil vide mere om, hvad det kræver, at blive professionel blogger og tjene en fuldtidsløn. For der er virkelig mange fordele ved den livsstil, som det ville kunne give dig og dine nærmeste.

Hvor mange har succes med at blogge?

Inden vi går i dybden omkring, hvordan du kan sikre dig succes, som professionel blogger, så lad os kigge på, hvordan det går de bloggere der allerede er igang med at blogge derude, så du måske har et bedre grundlag at vurderer om at blogge er noget for dig.

 • Top2% af blogger tjener over en million om året
 • Top4% tjener over 60.000 kroner om måneden
 • Top13% tjener over 6.700 kroner om måneden
 • Top20% tjener alle over 3.500 kroner om måneden
 • 31% tjener penge på deres blog
 • 34% af aktive blogs er under 1 år gamle
 • 69% har ingen eller lav indtægt på deres blog (Nystartet eller ikke monetiseret)

Disse tal er taget med udgangspunkt i probloggers undersøgelser foretaget på 1500 bloggere, samt seneste tal fra 99firms.

Hvad er en professionel blogger eller en fuldtids blogger?

En professionel blogger lever af at skrive blogindlæg enten som livsstil blogger, niche blogger eller ved at blive betalt for at skrive indlæg på virksomheders blog. Niche site blogger har typisk en mere stigende indtægt år for år, end de to andre typer, hvilket også er grunden til vi ofte ser flere professionelle niche site bloggers end livsstil bloggere.

Da jeg startede min første hjemmeside i 1998, var der mange ting man skulle lære på den hårde måde.

Der var ikke nogen steder man kunne finde den komplette guide til, hvordan man bedst bygger et niche site eller en blog op. Så det har været lidt af en rejse jeg og min kollega Johnny Syhler har været igennem for i dag, at sidde med en opskrift på, hvordan vi bygger blogs, niche sites og hjemmesider op, der hver måned giver os en masse besøgende fra Google og Youtube.

Da vi startede med, at ville bygge dette online blog kursus var det vigtigste for os, at man ikke bare fik et par PDF og Word dokumenter og så skulle gætte sig til resten. Vi har derfor været meget optaget af, at det er vigtigt, at du i vores kursus lærer alt, hvad du overhoved kan have behov for. Det gælder lige fra Søgeanalyse og konkurrenceanalyse til at konvertere besøgende til kunder, så du kan få det maximale ud af din blog eller niche side.

Igennem de sidste 10 år har vi (Johnny og Jeg) specialiseret os i online markedsføring, læst indlæg, læst bøger, taget en masse online kurser. Vi har testet, fejlet, rettet til og lært og er endelig kommet frem til en opskrift, der hver måned giver flere og flere besøgende på vores sider og det vil vi nu dele med dig i det mest gennemførte kursus for bloggere.

Dette kursus er bygget op på vores egen fremgangs metoder, når vi bygger blogs og niche sites.

Det har givet os millioner af besøgende på vores sider, samt flere sider med en omsætning på over 250.000 kr.

Justian Rumle Madensen

Bliv en del af Danmarks bedste blogger Startup Community

Rigtig mange bloggere stopper desværre deres eventyr før det rigtig har fået chancen for, at komme ordenligt igang. Derfor har det været vigtigt for os, at skabe et step system, der guider dig fra allerførste trin til, hvordan du kan tjene penge på din blog med tiden.

Der er desværre ikke noget hurtigt fix eller en enkelt trick til succes, det kræver en dedikeret indsats af dig og at du arbejder målrettet med din blog. Så hvis du gerne vil undgå nogle af de fatale fejl, som tager de fleste bloggere og iværksættere mange år at lære, for at komme godt fra start, så er vores Blogger starter kit helt klart noget for dig.

Blogger starter kit

Vores “blogger starter kit” indeholder stort set alt den information du har behov for at vide som blogger. Men vigtigst af alt, så har vi lavet en måned for måned guide, hvilket kan ses, som den røde tråd i alle disse informationer om hvornår du bør fokusere på hvad, for at opnå succes på kortest mulig tid.

Atter en ting, der virkelig er vigtig for at du kan komme igang som blogger, er selvfølgelig, at du skal starte en blog og der findes da også mange gratis blog løsninger derude, men noget vi har måtte sande ud fra egne erfaringer er, at mange af disse hostingløsninger, enten efterlader dig med en rigtig langsom hjemmeside/blog eller en blog, hvor der er kæmpe banner på, som du ikke får så meget som en krone for.

Så derfor har vi også inkluderet en fuld opsat blog til dig, som du kan komme igang på, med både WordPress, et lækkert tema, SSL sikkerhed og ikke mindst WP rocket, hvilket typisk koster mere om året, hvis du selv skal ud og betale for det, end hele vores starter kit kommer til at koste dig til sammen.

Som du sikkert allerede har regnet ud, så er dette en “kick ass” startup kit, hvor du som blogger kun skal fokusere på indholdet og resten bliver leveret til dig på et sølvfad.

Du skal forvente, at det vil tage dig et sted mellem 1-2 år før du rigtig kommer til at se trafikken fra søgemaskiner og før du virkelig vil kunne mærke indtægten fra dit arbejde. Gennemsnitlig tager det 18 måneder at komme op på en deltid til fuldtid stilling som blogger.

Startup kit


 • Bliv blogger og skab en passiv indtægt introduktion
 • Søgeanalyse og konkurrenceanalyse kursus
 • Måned for måned step program
 • Email marketing kursus
 • Succes med Youtube
 • Alt du bør vide om Ekspertise, Autoritet og Troværdighed (EAT)
 • Tjen penge på din blog
 • Månedens 5 tips og opdateringer inden for området
 • Egen personlig blog / niche site
 • Premium hosting 
 • Premium WordPress tema
 • SSL
 • WP Rocket

Gratis installering af WordPress Hjemmeside

Introduktionspris: 259,-

199 inkl. moms pr måned

Klik her for at Tilmelde dig vores “Bliv professionel blogger”

Hvad kan du forvente at tjene som professionel blogger?

Ville det ikke være super dejligt, hvis du kunne starte din blog i dag og allerede i næste måned se, hvordan det kom væltende ind med besøgende på din blog?

Dette er desværre bare ikke tilfældet og faktisk tager det noget tid, før du vil se en indtægt fra din blog, som du vil kunne leve af. Dette skyldes typisk, at der går noget tid, før Google sender dig nok trafik og det vil også tage dig lidt tid, at sætte alle dine indtægtskilder op på din blog.

Hvad du præcist kommer til at tjene kan være meget svært at svare på, da det kommer an på mange faktorer, som hvilke emner du skriver om, hvor gode dine indlæg er, hvor købestærke dine besøgende er og ikke mindst, hvor mange besøgende trækker dine indlæg til dig.

Men når alt dette så er sagt, så er der nogle tal du godt kan forholde dig til, hvilket vi lister herunder. Vi har taget udgangspunkt i, hvad du kan forvente, hvis du følger vores kursus guidelines hvor der tages højde for Google Adsense, Affiliate og lignede indtægtskilder.

TidSidevisningerForventet Indtægt
12 måneder15.000~ 1.500 kroner
18 måneder50.000~ 14.000 – 25.000
25 måneder100.000~ 27.000 – 60.000
Klik her for at Tilmelde dig vores blog kursus

Vi ser typisk, at det tager ca. 1½ års tid fra man begynder sit eventyr til, at man begynder at få en seriøs indtægt, som virkelig kan mærkes i ens økonomi. Det er dog helt sikkert muligt at gøre på kortere tid, hvis man er villig til at lægge det arbejde i, som der er behov for hvilket vi også kommer nærmere ind på i vores kursus.

Jeg har tidligere skrevet et helt indlæg om, hvad tjener en blogger i 2020, hvor du kan få lidt mere forståelse for, hvordan en blogger eller niche site blogger tjener sine penge.

Mig om min elskede kæreste nyder virkelig den frihed “livet som professionel blogger” giver os, og de muligheder det skaber for os og vores børn.

Justian Rumle Madensen

Hvorfor opnår de fleste ikke at blive professionel blogger?

Der er mange der påbegynder rejsen til, at blive professionel blogger og følger deres drøm om, at bygge en blog op, som de med tiden vil kunne komme til at leve af. Desværre ser vi bare rigtig mange giver fortabt inden de når deres vision.


Og hvorfor er det så lige det sker?

Svaret er faktisk ret simpelt! Og det er i størstedelen af tilfældene en af følgende grunde:

Mange Giver op for tidligt

De fleste når ikke at blive professionel blogger, fordi de giver op for tidligt og de ikke har forståelse for, at det tit tager 3-6 måneder før man ser den første trafik fra Google til ens indlæg og ofte 7-8 måneder før man virkelig får den gode trafik. Dermed ikke sagt, at man slet ikke får trafik i denne periode for der kan godt være indlæg, som allerede efter få uger eller et par måneder begynder, at sende lidt trafik til ens blog, men typisk ser vi altså, at det tager lidt længere tid, men når det så tager fat så sker der altså også ting og sager.

Jeg ved godt, at det godt kan være svært for dig, at bygge på din blog måned efter måned uden synlige resultater i besøgende eller i din indtægt. Derfor har vi også lavet et Ladder til Succes skema i vores kursus, hvor du kan se om du er on point. Dette skulle gerne give dig nogle tal, du kan støtte dig op af og holde modet oppe.

Mangler viden om hvordan de skal gøre

Vi ser det igen og igen, at folk går igang med at blogge, før de har den fornødne kendskab til at arbejde i en online verden. Det har nemlig en kæmpe betydning, hvordan man bygger sin blog op og at der er en større plan med det arbejde man lægger i bloggen.

Vi ser ofte, at det tager bloggere flere år at lære, hvordan de bør arbejde på deres blog, hvilket betyder flere års mere eller mindre spildt arbejde. Før de begynder at bygge noget der har potentiale for, at give en passiv indtægt, som med tiden kan erstatte deres nuværende indkomst.

Derfor er vores Blog kursus også bygget op til, at vise dig, hvordan du bør bygge din blog op fra første dag og hvornår det er på tide at tage næste skridt mod succes.

Hvornår begynder besøgende at komme til ens nye blog?

Få flere besøgende på din hjemmeside

Se her bliver din tålmodighed nok sat lidt på prøve, for resultaterne af dit arbejde på bloggen kommer nemlig ikke over natten.

Vi ser klassisk, at når man opretter en ny blog hvor der ingen autoritet eller troværdighed har i Googles øjne endnu, at der går op mod 28 uger før man begynder, at se ens blog indlæg nå 80% af indlæggets fulde potentiale.

Det skal dog lige siges, at dette ikke er når indlægget ranker nr 1 på søge frasen “Bedste strande på Bornholm”, men derimod noget langt bedre, nemlig 80% af det fulde potentiale af alle udtryk, som dette indlæg vil ranke på og den mængde, som indlægget vil hive ind på månedlig basis, hvor indlægget også begynder at få trafik på relateret søgninger, som fx. “lækre Badestrande på Bornholm”.

Denne tidsperiode er dog lidt kortere for etablerede blogs og niche sites, der har været oppe noget tid og allerede har noget autoritet i Googles øjne, hvor vi ser en periode der typisk ligger på under 22 uger.

På sites, der virkelig er veletableret og klarer sig godt i henhold til Google og lever godt op til Googles E.A.T (Ekspertise, Autoritet og Troværdighed), så ser vi en langt kortere periode på omkring 15 uger.

Men når alt dette så er sagt, så ser vi også artikler der klarer det på både kortere og meget længere tid. Så dette er kun en guideline til, hvad man kan forvente og ikke en fastlagt, at sådan er det bare altid!

Hvornår begynder ens nye blog at tjene penge? 

Her må vi igen erkende, at der skal lidt tålmodighed til, hvilket siger lidt sig selv udfra informationerne om, hvornår ens site begynder at trække besøgende ind til ens blog.

Vi ser typisk at der går ca 4 måneders tid før ens blog så småt begynder, at lave lidt småpenge, men her er kun tale om små penge og at man godt kan forvente, at der går op imod 12 måneders tid før ens blog/blogs virkelig tager fat og laver nogle tusinde kroner.

Men er man dedikeret og villig til virkelig at gøre en indsats, så ser vi ofte at indtægten efter 18 måneder ligger mellem 14.000 – 25.000 kroner om måneden og efter 24 måneder mellem 25.000 – 50.000 kroner om måneden.

Hvis du virkelig er opsat på at leve af din blog/niche site og gerne vil gøre det på en kortere periode, så er det absolut muligt! – Det kræver dog en meget intens indsats over de første 3 måneder af bloggens levetid, hvor vi vil anbefale, at man skriver en 100 – 150 post på blot 90 dage, hvis du allerede efter et år vil kunne leve af din blog.

Bliv blogger og få online succes

Vil du gerne være sikker på, at du kommer godt fra start med, at blive blogger og tjene penge, så tilmeld dig vores online trin for trin “Bliv blogger” kursus, hvor vi guider dig måned for måned.

Klik her for at Tilmelde dig vores blog kursus

Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at smide en kommentar omkring det, at blive en professionel blogger og opbygge sig en levevej online.